![]() |
|
|||||||
| High Definition Movies 720p - 1080p - Bluray - HDDVD - HDRip - BRRip Movies... Yüksek Çözünürlüklü 720p ve 1080p Bluray-HDDVD Filmler... |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
X - Men Trilogy | 2000 - 2006 | 1080p | BluRay | DTS | DUAL | dxva | x264 - EuReKA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** MKV Merge ile ekleyiniz.... *** X-Men (2000) için verilen TR Audio dosyasını filme eklerken 2000 msn delay değeri giriniz... *** X2 (2003) için verilen Ses dosyasını eklerken delay girmenize gerek yoktur. ***X-Men: The Last Stand (2006) için verilen TR Audio dosyasını eklerken Delay değeri girmenize gerek YOKTUR!!! ***Filmleri yeni linklerden indirecek olan arkadaşların bu TR Audio dosyalarını indirmelerine gerek yok, dosyalar filme entegre ![]() TR Audioları sağlayan archiveMania' ya özel teşekkürlerimle.... Partlar birbiriyle uyumludur.... Changeable Parts.... RapidShare ve Netload için jDownloader (.dlc) Dosyaları Eklenti olarak yüklenmiştir. Rapidshare and Netload Links are in Attachments... Rapidshare and Netload Links are in .dlc jdownloader container. Dikkat: Bu filmi indirebilmeniz için, jDownloader programını kullanmanız gerekmektedir. Dosyaları indirmek için ilgili dökümanı inceleyiniz. ![]() Yoktur / No Pass ![]() ![]() İyi Seyirler Dilerim ![]() Not: Serinin 1.ve 3. Filmleri, DUAL olarak yeniden upload edilmiştir (Rapidshare.com ve Netload.in)... 2. Film için RS.com ve Netload.in linkleri, her iki link grubunda (Eski RS.com ve Yeni RS.com) da aynıdır ve film DUAL DEĞİLDİR!!! Filmleri daha önce eski linklerden indirmiş olan üyelerimiz için 1. ve 3. filmlerin TR Audio dosyaları ayrıca upload edilip konu altına eklenmiştir... 2. Film için TR Audio bulundu - er_cu_ arkadaşımıza teşekkürlerimle... Delay yoktur, filme doğrudan eklenebilir.... Eski Rapidshare linkleri ile Yeni Rapidshare linkleri Uyumlu DEĞİLDİR !!! Yeni Rapidshare linkleri ile Netload linkleri UYUMLUDUR !!!
Konu iRoNHD tarafından (12-12-2009 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
bu sabahın suprizi oldu
dier downloadları durdurup buna basliyacagım,tesekkurler(starwarsı da sizden bekliyorum)
Konu kendoka tarafından (08-09-2009 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
eline sağlık süper seri
|
|
|
|
|
#4 |
|
Teşekkürler... X3
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
X2 (2003) için Netload linkleri eklendi....
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kardes Bu film bende var ama Blue Ray olarak yok indirmek istiyorum Cunku benim icin ozel bir bilim kurgu filmi. Yalniz filmler tukce dublajmi yoksa ingilizcemi onu bilmekte fayda var diye dusundum.
Yinede guzel emek Tesekkurler |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
tr dublaj değil ingilizce
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wolverine 2009 eylül 15'inde Gelicek demişsinizde diğer gruplar 1080p-720p sini nasıl elde etmişler yoksa türkiyede çıkış tarihimi bu birde bu 3 filme tr ses ayarlıyabilirmiyiz. Olursa Çok Güzel Olur olmasa da Olur Ayrıca Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|