![]() |
|
|||||||
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Özellikler : -Özel efektler ve başlıklar ilave edebilme -Yakınlaştırma, döndürme, boyutlandırma gibi özellikler -Çoklu menüler -Asimetrik destek -Dış DV monitor desteği -Aynı anda birden fazla işlem yapabilme -Sınırsız sayıda işlemi geri alma veya ileri alma -Kolay çoklu medya yaratma -Video dosyalarında AVI, DV, SWF ve MPEG 1 & MPEG 2 formatlarında çalışma -Resim dosyalarında BMP, GIF, PSD, JPG formatlarında çalışma -Ses dosyalarında WAV, MP3, AIF, PCA, Ses CD’si formatlarında çalışma -İki boyutlu ve 3 boyutlu efektler -Ses ve medya dosyalarını senkronize etme -ve daha birçok özellik… |
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
kardeşim full ne demek oluyor sana göre ????
|
|
|
|
#3 |
|
emegin icin cok tesekkurler, eline saglik
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ben şahsen çok teşşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Teşekkürler ama bu full değil
![]() Neyse ki buldum biyerden kendi siteme koydum. İndirmek isteyenler için adres http://www.kelbaykus.com/sony-vegas-...de-t11638.html |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
yöneticiler konu başlığını değiştirsinler ,
full olmayan şeye niye full yazılıyor .... |
|
|