![]() |
|
|||||||
| AFR Rip Film Uploadları AdvancedFileSize, Advanced FileSize Regulation, AFR... Allowed Release Groups; D-Z0N3, PRoDJi, UnSeeN, GRT, arcon, ellroy, darklittlecorner, shitbusters, C00ldUdE, TMRC, WHiiZz, [gx], FLAWL3SS, etc. gibi grupların ripleri... |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Out of Time (2003) HDRip DUAL PRoDJi
![]() Out of Time (2003/I) Directed by: Carl Franklin Genre: Crime,Drama,Thriller Tagline: How do you solve a murder when all the evidence points to you. User Rating: 6.5/10 (15,707 votes) Runtime: 105 min | Canada:114 min Awards: 3 wins & 6 nominations Cast (first 5): Denzel Washington, Eva Mendes, Sanaa Lathan, Dean Cain, John Billingsley IMDB: http://imdb.com/title/tt0313443/ Directed by Carl Franklin CAST Denzel Washington ... Matthias Lee Whitlock Eva Mendes ... Alex Diaz Whitlock Sanaa Lathan ... Ann Merai Harrison Dean Cain ... Chris Harrison GENRE Crime | Drama | Thriller PLOT OUTLINE Matt Lee Whitlock, küçük bir yer olan Banyan Key'in polis şefidir. Çevresindeki herkes tarafından saygı görmekte ve diğer polisler tarafından takdir edilmektedir. Fakat yerleşim biriminde gerçekleşen iki cinayet herkesin kanını dondurur. Çünkü olayın şüpheslisi Whitlock gibi gözükmektedir. Polis olayı araştırmak üzere zamana karşı bir yarışa girer. INFO: Caps(Screen): Arşiv şifresi: www.divxm.net Rapidshare - Out.Of.Time.2006.HDRip.XviD.DUAL.AC3.PRoDJi.dlc Dikkat: Bu filmi indirebilmeniz için, jDownloader programını kullanmanız gerekmektedir. Dosyaları indirmek için ilgili dökümanı inceleyiniz. Konu guilty57 tarafından (09-29-2008 Saat 04:53 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
emeğine sağlık dostum
|
|
|
|
#3 |
|
Abiler önceden rapid linklerininin hepsini seçip hemen idm ye atıyordum. Şimdi bu stealth ve linksafe geldi. Bu linkleri nasıl atacağız hemen idm ye. Hepsiyle tek tek uğraşıp mı atacağız?
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
yakında değişik bir yönteme geçeceğiz, idm yerine başka bir download programı ile uğraşmadan indirebileceksiniz...
IMDB'ye Üye Olup "Nefes: Vatan Sağolsun" Filmini Dünyanın En iyi Filmleri Arasına Yerleşmesine Katkıda Bulunmak İstiyorsanız Lütfen Tıklayın! Rapidshare Premium Üye Ol! | Netload Premium Üye Ol! jDownloader ile Hızlı ve Free Download Hız ve Kota Sınırlarını Aşın... jDownloader indirmek ve Türkçe kullanımını okumak için tıklayınız... POPCORNHOUR | MKV Player | DiVXM Ayrıcalığı ile X264 Oynatıcılar Artık Türkiye'de... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
evet kardeşim bende IDM kullanıyorum tek tek atacaksınız inşallah yardımcı olmuşumdur
AÇIKLAMA : YENİ ÜYELİK ALIMI DURDURULMUŞTUR... ![]() Referans Linklerimle Tıkla Ücretsiz Üyelik Al Upload Et Para Kazan http://netload.in/index.php?refer_id=159790&id=39 http://hotfile.com/register.html?reff=621694 YABANCI DİZİ PAYLAŞIMLARIM İÇİN TIKLAYIN |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
slm arkadaslar. yeni üye oldumda. ben su ana kadar rapidshare linklerini kopyala yapıstır yapıp. flashget ile indirmeye alışkın biri olarak. bu foumdan bu filmi nasıl indirecem acaba? yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ellerine sağlık abisi.
![]() Alıyorum sıraya...
[]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[] Sanma ki Dert Sadece Sen de var... Sende ki Derdi Nimet Sayanlar var... []٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[][]٩(●̮̮̃•̃)۶[] ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Teşekkürler arkadaşım.
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags: 2003, advanced filesize, advancedfilesize, afr, divx download, divx film indir, divx indir, dual, film indir, hdrip, movie download, movies download, out of time, prodji, regulation |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|