DivXm | Dizi, DivX, MP4, Anime, Manga, Belgesel, Sinema, Lost, FlashForward, indir  

Go Back   DivXm | Dizi, DivX, MP4, Anime, Manga, Belgesel, Sinema, Lost, FlashForward, indir > HTTP Linkleri > Filmler | Movies > TR Dublajlı Filmler

TR Dublajlı Filmler Türkçe Dublajlı veya DUAL sese sahip yabancı filmler, tr dublaj, türkçe dublaj...

Değerli Misafirimiz:
Sitemize üyelik alımlarını durdurmuş durumdayız. Bir süre sonra sitemiz üye alımına davetiye sistemi ile devam etmeyi düşünmektedir. Şu an sayfalar ve linkler misafirlere açıktır

Seçenekler Stil
Alt 10-11-2008, 13:28   #1
bboy_murat
DiVXM Profil
Dublör

Standart Karanlığın Ordusu(Şeytanın Ölüsü 3) / Army Of Darkness / 1992 / VCD / Türkçe Dublaj

Nette Türkçe Dublaj Olarak İlkdir
Orjinal boyutunu görmek için tıklayınız.
Orjinal boyutunu görmek için tıklayınız.
Yapımcı: Robert G. Tapert; Senaryo: Ivan Raimi, Sama Raimi; Müzik: Joseph LoDuca; Görüntü Yönetmeni: Bill Pope; Kurgu: Sonny Baskin, Bob Murawski; Sanat Yönetmeni: Aram Allan; Kostüm Tasarımı: Ida Gearon
İnsan etine mecbur, adı kanla yazılan, diğer bir adı Ölülerin Kitabı olan efsanevi Necronomicon, bu olağanüstü komik kılıç-kalkan-büyü destanında insan ırkı üzerine korkunç kötülükler yağdırmayı amaçlamaktadır. Şeytani güçler Ash (Campbell) ve '73 marka Oldsmobile'ini İngiltere'nin Karanlık Çağı'na sürükler.
Ash orada güzel bir kadınla (Embeth Davidtz) romantizm yaşar ve iskeletler ve yaşayan ölülerden oluşan bir orduyla savaşır. Acaba Ash canlıları ve kız arkadaşını kötü ölülerden kurtaracak, kendi zamanına döndürebilecek mi? Özel efektlerle dolu Army of Darkness'ı izlerken korku ve neşeyi aynı anda yaşayacaksınız.

HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies
DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema
Alt 10-12-2008, 17:28   #2
KARAHANLI_81
DiVXM Profil
Seyirci

Standart Cevap: Karanlığın Ordusu(Şeytanın Ölüsü 3) / Army Of Darkness / 1992 / VCD / Türkçe D

çok saol en kısa zamanda indiricem....
KARAHANLI_81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2008, 17:44   #3
abraham33
DiVXM Profil
Dublör

Standart Cevap: Karanlığın Ordusu(Şeytanın Ölüsü 3) / Army Of Darkness / 1992 / VCD / Türkçe D

ellerine sağlık
abraham33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2008, 19:35   #4
papik
DiVXM Profil
Dublör

papik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eline sağlık....
papik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2008, 19:39   #5
hsynsyl
DiVXM Profil
Seyirci

Teşekkürler
hsynsyl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 18:34   #6
oldness_king
DiVXM Profil
Acemi

oldness_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Heryerde Bunu Arıyordum Yahu =)
EviL Dead 1 ve 2. seriLerini izLedim ama bunu izLeyememiştim.
Çok SaoLasın boy MuraT
oldness_king isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2009, 04:57   #7
vkgz
DiVXM Profil
Acemi

mukkemmel bir komedi macera
vkgz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 20:27   #8
radonmx
DiVXM Profil
Acemi

tşk ederiz
radonmx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 20:31   #9
Klesk
DiVXM Profil
Seyirci

Klesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

güzel bi filme benziyor teşekkürler
Klesk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2009, 00:07   #10
belmando_61
DiVXM Profil
Kameraman

belmando_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tşkl. dostum?*********
belmando_61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Tags:

Bookmarks

Seçenekler
Stil