![]() |
|
|||||||
| jDownloader jdownloader, rapidshare downloader, netload downloader, .dlc container, crypto links, jDownloader Download programının tanıtım, kullanım ve destek bölümü... |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konu gremlin06 tarafından (09-19-2009 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
sevgili arkadaşım çok teşekkür ederim büyük bir problemdi ve sayende halloldu eline ve emeğine sağlık olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
dostum süpersin emeğine yüreğine sağlık gerçekten
|
|
|
|
|
#5 |
|
Teşekkürler. 3 gündür bu kurulum için uğraşıyordum; burda bulabildim çözümünü. rapid bekle ben geliorummm
emeğine sağlık....
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
selam
ben de Zyxel P-660hw-T1 v2 modem kullanıyorum. liveheader/curl başlığındaki kullanıcı adı parola kısmına routerın kull. adı ve parolasını yazacağım sanırım ancak gremlin06'nın verdiği ss lerdeki gibi bende de router sayfasına girerken sadece parola istiyor. kullanıcı adına ne yazacağımı bilemedim. bağlantımınkileri denedim, routerınkini denedim(salladım bişeyler) ama hep, modeme reseti attıktan sonra jdownloaderın "kaydediyor" yazan küçük penceresi kalıyor öyle.. ne kadar beklemem gerekiyor onu bilemiyorum ama dakikalarca bekledim bi hareket göremedim. fikri olan var mı? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
arkadaşım Zyxel P-660RU-T1 v2 modem kullanıyorum dediklerini yaptım oldu yüzbinlerce kez TEŞEKKÜRLER BENİ BÜYÜK BELADAN KURTARDIN ALLAH RAZI OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ne söylesem az Çoooook teşekürler
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
arkadaşlar zoom modemlerle ilgili bilgisi olan varmı çok aramama rağmen hiçbir şey bulamadım
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags: jdownloader 08234, modem, reset atma, resimli anlatim, ru 660, yeniden baglan, zyxel |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|