DivXm | Dizi, DivX, MP4, Anime, Manga, Belgesel, Sinema, Lost, FlashForward, indir  

Go Back   DivXm | Dizi, DivX, MP4, Anime, Manga, Belgesel, Sinema, Lost, FlashForward, indir > DivX > Teknik Destek > jDownloader

jDownloader jdownloader, rapidshare downloader, netload downloader, .dlc container, crypto links, jDownloader Download programının tanıtım, kullanım ve destek bölümü...

Değerli Misafirimiz:
Sitemize üyelik alımlarını durdurmuş durumdayız. Bir süre sonra sitemiz üye alımına davetiye sistemi ile devam etmeyi düşünmektedir. Şu an sayfalar ve linkler misafirlere açıktır

Seçenekler Stil
Alt 09-29-2008, 03:19   #1
guilty57
DiVXM Profil
...::BrainChild::...

Wink jDownloader Nedir? Nasıl Kullanılır?

jDownloader Kurulum ve Kullanma Rehberi

Program hem Free hem de Premium Kullanıcılar içindir.
Premium Kullanıcılar her paylaşım sitesi için 6 adet hesap kayıt edebilir ve kota doldukça otomatik olarak program diğer hesapları kullanır.
Free kullanıcılar gerekli ayarları yaparak modeme otomatik reset attırabilir programla, böylece premium üye gibi beklemeden tüm linkleri download edebilirler.

Öncelikle "jDownloader" programını bilgisayarınıza indirip sağlam bir klasöre taşıyın ve programı çalıştırın.Updatelerini eksiksiz kurun.....

Sitemizden indirmiş olduğunuz ".dlc" uzantılı dosyayı bu programa atmamız gerekiyor.
Resimdeki işlemleri sırasıyla takip edin.

1.Aşama Kurulum
(Kurulum işlemini kısaca anlatmaya çalışalım)

2.Aşama Link Ekleme, Konteyner Açma, "dlc" yaratma vs

Programın kullanımını olduğunca kısa ve anlaşılır anlatmaya çalıştım.
Kafanıza takılan sorular olursa bu başlık altına yazabilirsiniz.

jDownloader ile Modeme Nasıl Reset Atılır? (Rapidshare vb. için)

Konu UnRateD tarafından (07-13-2009 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
guilty57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Duyuru
HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies
DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema
Alt 09-29-2008, 03:29   #2
V0LiTAN
DiVXM Profil
Lion Fish

V0LiTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: jDownloader Nedir? Nasıl Kullanılır?

Konu sabitlenmiştir, güzel anlatım... jdownloaderın Türkçe destekli olması da ayrı bir güzellik kullanım açısından.
V0LiTAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 13:43   #3
riskbreaker
DiVXM Profil
Acemi

riskbreaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

JAVA versiyonunuz güncel değil ise, güncelleme yapmanız gerekebilir programı kullanmak için. JDownloader.exe'ye tıkladığınızda güncelleme yapabileceğiniz ilgili sayfa kendiliğinden açılmaktadır.
riskbreaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 13:58   #4
V0LiTAN
DiVXM Profil
Lion Fish

Alıntı: riskbreaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
JAVA versiyonunuz güncel değil ise, güncelleme yapmanız gerekebilir programı kullanmak için. JDownloader.exe'ye tıkladığınızda güncelleme yapabileceğiniz ilgili sayfa kendiliğinden açılmaktadır.
açıklama ve bilgi için teşekkürler riskbreaker, jdownloader'ın gerçekten çok güzel yönleri var. özellikle premium üyeliği olmayan arkadaşlar için bulunmaz bir nimet. premium üyeliği olanlar için de büyük bir kolaylık, 6 adete kadar premium hesap ekliyebiliyorsunuz her bir download sitesi için. kotanız dolduğunda diğer hesaba geçiyor otomatik.
Alt 09-29-2008, 14:18   #5
112-ACİL
DiVXM Profil
Kameraman

112-ACİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

beklenmeyen hata ve vazgeçildi vs. uyarıları oluyor bir kaç parça yarım iniyor.sonradan kendisi kaldığı yerden devam ediyor mu yoksa baştan mı indireceğiz

112-ACİL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 14:42   #6
V0LiTAN
DiVXM Profil
Lion Fish

Alıntı: O-S-M-A-N-L-I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beklenmeyen hata ve vazgeçildi vs. uyarıları oluyor bir kaç parça yarım iniyor.sonradan kendisi kaldığı yerden devam ediyor mu yoksa baştan mı indireceğiz
baştan indirme veya yarım kalma sorunu hiç yaşamadık. Kendisi devam edebiliyor kaldığı yerden. Eğer durmuşsu devam ettirin siz. Hata alıyorsanız java update edin, genelde eski java sürümlerini kullananlarda sorun olur. bende ki java güncel ve herhangi bir sorun yaşamadık. guilty zaten bayramdan sonra free kulanıcılar için otomatik reset ayarlarını da verecek buradan.
Alt 09-29-2008, 16:35   #7
HattaBaDiL
DiVXM Profil
Uploader

HattaBaDiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu program çok kastırıyor benim emektarı. İdm yle ne güzel indiriyorduk ama diyorsunuz ki tedbir amaçlı o zaman yapacak bir şey yok. Anlatım için sağolun.
HattaBaDiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 16:48   #8
V0LiTAN
DiVXM Profil
Lion Fish

Alıntı: hattabadil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu program çok kastırıyor benim emektarı. İdm yle ne güzel indiriyorduk ama diyorsunuz ki tedbir amaçlı o zaman yapacak bir şey yok. Anlatım için sağolun.
program idm ye göre çok daha avantajlı, sadece güvenlik için değil. bayram sonrasına modeme otomatik reset anlatımı da yapılacak, o zaman kastırmasını gözün görmez
Alt 09-29-2008, 17:23   #9
HattaBaDiL
DiVXM Profil
Uploader

HattaBaDiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Premium üyeliğimi tanıttım ama hala en fazla 25 kb yle çekiyor. Nerede hata yapıyorum acaba?
HattaBaDiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 17:34   #10
V0LiTAN
DiVXM Profil
Lion Fish

download sayısı ve hız sıırlaması ayarı var sağ altta görünür. download sayısını 2 de bırakmayın arttırın. hızınızda aratacak. download hızı sınırı koymayın.
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Bookmarks

Seçenekler
Stil