![]() |
|
|||||||
| Genel Genel Konular, haberler, etkinlikler, tartışmalar... Diğer bölümlere uymayan konular... |
| Değerli Misafirimiz: |
| Anketimiz: İzlediğiniz en iyi müzikal-müzik filmi | |||
| Singin' in the Rain |
|
1 | 20,00% |
| The Wizard of Oz |
|
2 | 40,00% |
| High school musical |
|
0 | 0% |
| The Nightmare Before Christmas |
|
3 | 60,00% |
| Lion king |
|
1 | 20,00% |
| Aladdin |
|
0 | 0% |
| Amadeus |
|
1 | 20,00% |
| Pink Floyd The Wall |
|
1 | 20,00% |
| All That Jazz |
|
0 | 0% |
| Chicago |
|
0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar şimdiye kadar birçok müzikal-müzik filmi yapıldı.Siz bunlardan en çok hangisini beğendiniz...
Benim en sevdiğim müzikal film Yağmurda şarkı(Singin' in the Rain) Not:Konu dışı mesaj yazmak yasaktır,1'den fazla şıkka oy atabilirsiniz,eğer ankette istediğiniz film yoksa aşağıda belirtebilirsiniz.... Konu snipert tarafından (02-09-2010 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
Müzikal çok sevmem, bizim kültürümüze yabancı diye midir bilmem, ama Swenny Todd izlediğimde sıkılmadığım ve müzikal olduğunu farkettiğimde kapatmadığım bir filmdi.
Bu arada Amadeus müzikal değil bildiğim kadarıyla, konusu müzik olabilir, ama müzikal ayrı bir tür oluyor. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Müzikal çok sevmem, bizim kültürümüze yabancı diye midir bilmem, ama Swenny Todd izlediğimde sıkılmadığım ve müzikal olduğunu farkettiğimde kapatmadığım bir filmdi.
Bu arada Amadeus müzikal değil bildiğim kadarıyla, konusu müzik olabilir, ama müzikal ayrı bir tür oluyor. Hayır dostum,Amadeus İMDB'de bile musical filmler içerisinde yer alır... |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: muzikal film |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|