![]() |
|
|||||||
| AFR Rip Film Uploadları AdvancedFileSize, Advanced FileSize Regulation, AFR... Allowed Release Groups; D-Z0N3, PRoDJi, UnSeeN, GRT, arcon, ellroy, darklittlecorner, shitbusters, C00ldUdE, TMRC, WHiiZz, [gx], FLAWL3SS, etc. gibi grupların ripleri... |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
» Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) Directed by: Steven Spielberg Genre: Action Tagline: In May, the adventure continues. User Rating: 6.9/10 (89,047 votes) Runtime: 122 min Awards: 1 win & 5 nominations Cast (first 5): Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf, Ray Winstone IMDB: http://imdb.com/title/tt0367882/ INFO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RapidShare için jDownloader (.dlc) Dosyası Ektedir Dikkat: Bu filmi indirebilmeniz için, jDownloader programını kullanmanız gerekmektedir. Dosyaları indirmek için ilgili dökümanı inceleyiniz. TR Ses Dosyası & SplitMe ŞİFRE Konu archiveMania tarafından (02-10-2009 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#3 |
|
hemen çekelim bari
IMDB'ye Üye Olup "Nefes: Vatan Sağolsun" Filmini Dünyanın En iyi Filmleri Arasına Yerleşmesine Katkıda Bulunmak İstiyorsanız Lütfen Tıklayın! Rapidshare Premium Üye Ol! | Netload Premium Üye Ol! jDownloader ile Hızlı ve Free Download Hız ve Kota Sınırlarını Aşın... jDownloader indirmek ve Türkçe kullanımını okumak için tıklayınız... POPCORNHOUR | MKV Player | DiVXM Ayrıcalığı ile X264 Oynatıcılar Artık Türkiye'de... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eline sağlık kanka, attım jdownloadera
|
|
|
|
#5 |
|
yok hocam böylede idare ediyoruz.
Kaliteli riplere her zaman koşulsuz destek ![]()
![]() AÇIKLAMA : YENİ ÜYELİK ALIMI DURDURULMUŞTUR... Istanbul European Capital Of Culture 2010 | Turkish Movie Pack | Türk Filmleri Tanıtım Etkinliği | D-Z0N3 Tüm Kullanıcıların Fikir ve Önerilerini Bekliyoruz... GÜNCEL YENİ SEZON YABANCI DİZİLER
HEROES • LOST • FRINGE • STARGATE: UNIVERSE • SUPERNATURAL • FLASHFORWARD • THE 24 • V | Ziyaretçiler Grey's Anatomy • House M.D. • Desperate Housewives • Dollhouse • Gossip Girl • One Tree Hill How I Met Your Mother • 90210 • Two and a Half Men • Melrose Place • The Vampire Diaries The Mentalist • Castle • NCIS • NCIS: Los Angeles • Community • Accidentally on Purpose The Forgotten • The Good Wife • Trauma • The Big Bang Theory • Nip Tuck |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eskileri verirken araya yenileride srpiştirmek lazım
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Beylerr çok güzel hoş da bu jdownloader programıyla premium hesabımla 2 tane film indirdim ve ikiside arşiv hasarlı hatası verdi ve boşa gitti gözünüzü seveyim bir ekte de açık linkeri verseniz olmaz mı ya çıldırıcam yoksa
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ek olarak hasardan kastınız crc ise genellikle rapidden kaynaklanır o partları tekrar indirmeniz bir süre sonra sorununuzu çözer.
IMDB'ye Üye Olup "Nefes: Vatan Sağolsun" Filmini Dünyanın En iyi Filmleri Arasına Yerleşmesine Katkıda Bulunmak İstiyorsanız Lütfen Tıklayın! Rapidshare Premium Üye Ol! | Netload Premium Üye Ol! jDownloader ile Hızlı ve Free Download Hız ve Kota Sınırlarını Aşın... jDownloader indirmek ve Türkçe kullanımını okumak için tıklayınız... POPCORNHOUR | MKV Player | DiVXM Ayrıcalığı ile X264 Oynatıcılar Artık Türkiye'de... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
tamam tamam hallettim partları tekrar çektim güncelemeler de tamam elinize sağlık şimdi çatır çatır iniyo bu kaliteye hayranım ya
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
aranel eline saglık kardeşim adam gibi seyredicez filmi tekrar eline saglık kardeşim
AÇIKLAMA : YENİ ÜYELİK ALIMI DURDURULMUŞTUR... ![]() Referans Linklerimle Tıkla Ücretsiz Üyelik Al Upload Et Para Kazan http://netload.in/index.php?refer_id=159790&id=39 http://hotfile.com/register.html?reff=621694 YABANCI DİZİ PAYLAŞIMLARIM İÇİN TIKLAYIN |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: 2008, ac3, afr, brrip, crystal skull, d z0n3, indiana jones, indy, xvid |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|