teşekkürler...
Divxm.com MKV | MP4 Uploadları Kategorisinde ve BRRip | HDRip | m720p | m1080p | mKv Forumunda Bulunan Hugo | 2011 | BRRip | m720p | MKV Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Hugo | 2011 | BRRip | m720p | MKV Brian Selznick'in sihir temalı çocuk romanından uyarlanan olan film, Paris tren ...
Hugo | 2011 | BRRip | m720p | MKV
Brian Selznick'in sihir temalı çocuk romanından uyarlanan olan film, Paris tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan ve saatlerden sorumlu olan kimsesiz bir çocuğun, bir gün saati tamir etmeye teşebbüs etmesiyle yaşadığı gizemli macerayı konu ediyor.
# İNFO #
Kod:Format : Matroska at 947 Kbps Length : 856 MiB for 2h 6mn 21s 141ms Video #0 : AVC Aspect : 1280 x 720 (1.778) at 23.976 fps Audio #0 : AAC Infos : 2 channels, 48.0 KHz / 24.0 KHz
# Uploaded.to #
TeK LinK:
Backup94.rar (855,60 MB) - uploaded.to
Konu -AltaiR- tarafından (04 Mart 2012 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler...

üstad ellerine sağlık
Konu -AltaiR- tarafından (18 Şubat 2012 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.
Paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler
Sağolasın...
Linkler gümlemiş birader....

AltaiR bu upload sitelerinden tüm linkler silindikten sonra hiç bişey indirmedim. Halada indiremiyorum. Uploaded to sitesinden daha tek dosya indiremedim çok dandik bi site ve günlük limiti olan bi site. Wupload vs gibi bilindik sitelere artık yükleme yapmayacak mısınız? Torrente yönelecem artık 2-3 aydır bişey indirmedim ama senin kalitende paylaşım yok başka yerde. Ne olacak bunun sonu?
paylaşım için teşekkürler ses+ görüntü gayet iyiydi altyazısı da zaten geldi herkes bekliyormuş heralde hemen altyazı çıktıyalnız şuanda linkler silinmiş
Film hakkında düşüncem :
Linkler Yenilendi.
bende bilmiyorum şuan sadece uploaded.to paylaşımı yapabilirim
Free download bitti gibi
Müfettiş Gecıt
Dostum izledigin filmlere yorum yazdıgın için teşekkür ederim
Konu -AltaiR- tarafından (18 Şubat 2012 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.