![]() |
|
|||||||
| Filmler | Movies filmler, movies, türkçe filmler, dual filmler, dvdrip, ts, cam, r5, wp, mp4, full filmler, full movies, divx indir, divx download, film indir, film download, mp4 indir, mp4 download... |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
HellBoy-2 (2008) DVDRip/TR Altyazı IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0411477/ Yapım : 2008, ABD Tür : Animasyon / Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi / Dram / Fantastik / Gerilim / Komedi / Korku / Macera / Savaş Yönetmen : Guillermo del Toro Senaryo : Guillermo del Toro, Mike Mignola (Kitap) Oyuncular : Luke Goss, Doug Jones, John Hurt, Ron Perlman, Selma Blair, Jeffrey Tambor, James Dodd, John Alexander, Seth Mcfarlene, Anna Walton Seslendirenler : Thomas Kretschmann Yapımcı : Lawrence Gordon, Lloyd Levin Görüntü Yönetmeni : Guillermo Navarro Müzik : Danny Elfman Dağıtım : UIP Filmcilik Süre : 2 saat, 00 dk. Not: Guillermo Del Toro' nun sezonun en iyilerinden biri olmaya aday şaheseri Hellboy: The Golden Army, 11 Haziran'da gözlerimizin ve kulaklarımızın pasını almak üzere huzurlarımızda olacak. Konu UnRateD tarafından (11-03-2008 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
kardeş ellerine sağlık ama altyazılı diye açtığın konunun altyazısını bulamadım.eğer göremediysem kusura bakma ama sanki altyazıyı unutmuşsun gibi...emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Altyazı konuya eklenmiştir..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
alt yazinin linki açilmiyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
eline sağlık bro...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
yaw hocam bu alt yazı uymuor neden ? bı yardımcı olsan
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Error
The file could not be found. Please check the download link. linkler acılmıyor.tazelememk mümkünmü? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
kapandı........... |
|
|
|
![]() |
| Tags: ac3, by_mytrax, dual, dvd, dvdrip, hiperboardcom, prodji, tr dublaj, turkce, unseen |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|