![]() |
|
|||||||
| Seri AFR Film Uploadları AFR seri filmlere burdan bakabilirsiniz |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Godfather I Kod:
http://imdb.com/title/tt0068646/ INFO: Format : AVI Length : 2 GiB for 2s 48dk 4s 8ms Video #0 : XviD at 1155 Kbps Aspect : 720 x 384 () at 25.000 fps Audio Language : English, Turkish Audio #0 : MPEG-1 Audio layer 3 at 113 Kbps Infos : 2 kanal, 48 KHz Audio #1 : AC3 at 406 Kbps Infos : 6 kanal, 48 KHz ![]() ![]() ![]() Download : RapidShare için jDownloader (.dlc) Dosyası Ektedir Dikkat: Bu filmi indirebilmeniz için, jDownloader programını kullanmanız gerekmektedir. Dosyaları indirmek için ilgili dökümanı inceleyiniz. ![]() Godfather II: Kod:
http://imdb.com/title/tt0071562/ INFO: Format : AVI Length : 2 GiB for 3s 12dk 8s Video #0 : XviD at 941 Kbps Aspect : 720 x 384 () at 25.000 fps Audio Language : English, Turkish Audio #0 : MPEG-1 Audio layer 3 at 113 Kbps Infos : 2 kanal, 48 KHz Audio #1 : AC3 at 408 Kbps Infos : 6 kanal, 48 KHz ![]() ![]() ![]() Download: RapidShare için jDownloader (.dlc) Dosyası Ektedir Dikkat: Bu filmi indirebilmeniz için, jDownloader programını kullanmanız gerekmektedir. Dosyaları indirmek için ilgili dökümanı inceleyiniz. ![]() Godfather III Kod:
http://imdb.com/title/tt0099674/ INFO: Format : AVI Length : 2 GiB for 2s 43dk 11s Video #0 : XviD at 1217 Kbps Aspect : 720 x 384 () at 25.000 fps Audio Language : English, Turkish Audio #0 : MPEG-1 Audio layer 3 at 129 Kbps Infos : 2 kanal, 48 KHz Audio #1 : AC3 at 448 Kbps Infos : 6 kanal, 48 KHz ![]() ![]() ![]() Download: RapidShare için jDownloader (.dlc) Dosyası Ektedir Dikkat: Bu filmi indirebilmeniz için, jDownloader programını kullanmanız gerekmektedir. Dosyaları indirmek için ilgili dökümanı inceleyiniz. Altyazıları içindedir. No Pass...
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
ellerine sağlık kardeşim süper olacak walla
K-Lite Mega Codec Pack Son Sürüm 5.7.0 .! Yüksek Kalite Düşük Boyut Tek Link Uploadlarım tenzin referansıyla Rapide üye olun : BURADAN tenzin referansıyla hotfile üye olun : BURADAN tenzin referansıyla storage.to üye olun : BURADAN |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
dün akşamdan beri rapide giremıyorum ne download ne upload oluyor, rapid linkleri silmeye basladı sanırım o yüzden serverlarda çalışma felan var, upload bu yuzden gecikecek gibi...
|
|
|
|
#4 |
|
süper bi çalışma eline sağlık umarım en kısa zamanda biter...bende dvd rip leri var ama bunlar çok daha kaliteli...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
upload tamamlandı ii seyirler
|
|
|
|
#6 |
|
harbiden klasik olmuş arşivlik eline sağlık dostum
|
|
|
|
#7 |
|
yahu sen naptın??? tüm siteyi babalara mı getirmek istiyon
![]() ama ellerine sağlık şahane çalışma olmuş.... ses görüntü herşey harika... sen üstüne düşenni yapmışsın dostum bana da indirme işi bitti seyretmek kaldı
Konu C0Zi tarafından (11-26-2007 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eline sağlık dostum güzel olmuş
aynı sürüm var ben de olmasa indirirdim ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Linkleri açınca zango diye birşey çıkıyor. Nasıl? indirme yapılıyor anlamadım?
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Linkler düzenlendi...
|
|