![]() |
|
|||||||
| HDDVD BluRay Movies 1080p, 720p, MKV, X264, H264, AVC, VC1, REMUX, BRRip, BDRip, HDRip, BD, HDTV, download, share, High Definition Movies - Clips... HDDVD, Bluray, High Quality Movies - Clips... Yüksek Kalite Filmler ve Klipler... Popcorn Hours :) |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
teşekkürler eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
arkadasim ben rarlari acarken hata mesaji aldim sifre yanlis olabilir diyor
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1. si şifreyi ellle gir tekrar dene
2.si partlarla alakalı bir problem yaşamış olabilirisin tam problemini açıkla filmi ben indirddim şifre doğru kalite güzel gayet memnunum bende bir sorun olmadı sorunu iyice araştır elimden geldiği kadar yardımcı olucam.........
|
|
|
|
#5 |
|
Bende de hata veriyor.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
kardeş dosyaların boyutları aynı olması lazım onlara bak ben indirdim rardan çıkardım herhangi bir sorun olmadı bide rarların içinde site kıasayolu olduğu için hata çıkarabilir sadece filmi rardan çıkartarak deneyin.........
Konu UnRateD tarafından (10-03-2008 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Emeğine sağlık teşekkürler
|
|
|
|
#8 |
|
ŞİFRE YANLIŞ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Tags: 2007olumcul, ac3dualentr, brripxvid, funny, games, oyunlarlimited |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|