![]() |
|
|||||||
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Fight Club (1999) BRRip XviD Ac3 DUAL-PRoDJi Directed by: David Fincher Genre: Action,Drama,Thriller Tagline: How much can you know about yourself if you've never been in a fight? Plot Outline: An office employee and a soap salesman build a global organization to help vent male aggression. User Rating: 8.7/10 (288,737 votes) Top 250: #23 Runtime: 139 min Awards: Nominated for Oscar. Another 4 wins & 14 nominations Cast (first 5): Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter, Meat Loaf, Zach Grenier Directed by David Fincher CAST Edward Norton ... The Narrator Brad Pitt ... Tyler Durden Helena Bonham Carter ... Marla Singer Meat Loaf ... Robert 'Bob' Paulson (as Meat Loaf Aday) Zach Grenier ... Richard Chesler Richmond Arquette ... Intern David Andrews ... Thomas George Maguire ... Group Leader Eugenie Bondurant ... Weeping Woman Christina Cabot ... Group Leader Sydney 'Big Dawg' Colston ... Speaker Rachel Singer ... Chloe Christie Cronenweth ... Airline Attendant Tim De Zarn ... Inspector Bird Ezra Buzzington ... Inspector Dent GENRE Action | Drama | Thriller PLOT OUTLINE An office employee and a soap salesman build a global organization to help vent male aggression. Kod:
|
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
bir türlü izlemeye fırsat bulamadığım bir film anlaşılan brrip kalitesiyle izleyeceğim ama biraz daha beklersek D-ZON3 nin daha kaliteli bir rip yapacağını hissediyorum bu filme
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ya kardeşim linkler açılmıyor bir el atın şuna
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkadaşım o linkleri indirmen için bilgisayarına e-mule'un kurulu ollması lazım.
Bu arada teşekkür ederim üstad. Konu SevdakaR tarafından (01-26-2009 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Teşekkür edildi... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Link yok ? Tamam tamam gördüm pardon !..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
dostum filmin içindeki Turkish 384 Kbps 6CH AC3 ses dosyasını ayrıca paylaşıma açabilirsen sevinirim.saygılar.iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yav bu film tam bir baş yapıt thank you
|
|