![]() |
|
|||||||
| Divxm.com MKV | MP4 Uploadları Sitemiz adına upload edilen MP4 Filmler, MP4 indir, MP4 download, MP4 Film... |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seslendirenler: James Earl Jones, Patrick Stewart Plot: Feature-length version of the documentary TV series "Planet Earth" (2006), following the migration paths of four animal families. Kod:
General : Earth (2007) hdrip.divxm.net_tenzin.mkv Format : Matroska at 435 Kbps Length : 298 MiB for 1s 35dk 48s 566ms Video #0 : AVC Aspect : 640 x 352 (1.818) at 23.976 fps Audio #0 : AAC Infos : 2 kanal, 48,0 KHz http://rapidshare.com/files/23609958...nzin.part2.rar şifresizdir. türkçe altyazısı içindedir. ses ve görüntü çok iyidir. iyi seyirler.
K-Lite Mega Codec Pack Son Sürüm 5.7.0 .! Yüksek Kalite Düşük Boyut Tek Link Uploadlarım tenzin referansıyla Rapide üye olun : BURADAN tenzin referansıyla hotfile üye olun : BURADAN tenzin referansıyla storage.to üye olun : BURADAN |
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
süper..eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çok iyi ya..indirdim izliyorum şu anda..kalitesi ve alt yazısında bir sorun yok..on numara..
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ellerine sağlık tenzin
|
|
|
|
#5 |
|
cok tesekur
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çok iyi ya..indirdim izliyorum şu anda..kalitesi ve alt yazısında bir sorun yok..on numara..
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mükemmel bir paylaşım Tenzin kardeşim, çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
mükkemmel paylaşım
|
|