-
avi uzantılı filmleri dvd playerda izlemek
Avi uzantılı filmleri dvd playerımda izlemek istiyorum.Bunu bir usb bellekle yapmayı denedim ama filmi çalıştırmadı.Ne yapmam Gerekiyor?
BU FİLMİ ÇOK HIZLI İNDİRMEK İÇİN LETİTBİT PREMİUM ALIN !
LTBIT1 YAZ 7979'a gönder. Ücret 6 TL
LTBIT14 YAZ 7979'a gönder. Ücret 15 TL
LTBIT30 YAZ 7979'a gönder. Ücret 20 TL
LTBIT90 YAZ 7979'a gönder. Ücret 45 TL
Avea, Vodafone, Turkcell hattınız ile güvenli ödeme.
BU FİLMİ ÇOK HIZLI İNDİRMEK İÇİN TURBOBİT PREMİUM ALIN !
TBNET7 YAZ 7979'a gönder. Ücret 11 TL
TBNET30 YAZ 7979'a gönder. Ücret 20 TL
Avea, Vodafone, Turkcell hattınız ile güvenli ödeme.
-
Cevap: avi uzantılı filmleri dvd playerda izlemek
dvdnizin markası nedir bende de aynı problem var daha önce goldmaster d 708 modelini kullanıyordum usb bellekten bütün .avi leri oynatıyordu birden arızalandı şimdi minton 1313 kullanıyorum .avi dosyalarının hepsini oynatmıyor bende sadece internetten indirdiğim xvid .avi leri oynatıyor
Konu emrah007 tarafından (23 Şubat 2010 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.
-
720 piksel üzeri filmleri oynatmaması normaldir.birde ses ac3 olduğunda benim oynatıcı ses vermiyor.bende filmleri indirirken dikkat ediyorum veya dönüştürme programları kullanarak izlenebilir hale getiriyorum
-
avi tek bir codec ile sıkıştırılmış film değil klite codec pack ne iş yapıyorsa firmwarelerde aynı işi yapıyor güncel sürümlerini yükleyin.
hangi codecle sıkıştırıldığını şu linkten indireceğiniz programla öğrenebilirsiniz videoların
http://mediainfo.sourceforge.net/tr
-
genelde sitede yayınlanan filmler divx4 formatına uygun avi filmler,cihazı alırken oynattığı formatlara bakarsanız orda yazar divx4,5,6 oynatır diye
-
cihazın varması premier.Dvd ve Divx oynatıcı diye almıştım 2 yıl önce.dixv4,5,6 kaç oldugunu bilmiyorum onu araştırayım.Videoyu çalıştırırsa seste sorun olacağını sanmıyorum ses sisteminde ac3 vs. ayarlamaları var.
-
Firmware upg yapılıyordur mutlaka ama makinenin gucunun yetmeyecegi noktalar olabilir. Tam marka ve model ile internet uzerinden arama yaparsan isini kolaylastırırsın veya Nero veya benzeri bir program ile recode edebilirsin indirdigin filmleri makinene gore (uzun sursede biraz).
-
arkadaşlar aldığınız dvd playerin özelliklerinde dvxkaç oynattığına ve avi oynatıp oynatmadığına bamkamk gerek avi değilde divx 5-6 yazar önemlidir kesinlikle 4-5 olsun yoksa oynatmaz