![]() |
|
|||||||
| Donanım Hardware Her türlü donanım teknik destek sorular... HDMI, LCD, PC, PS3, PS2, Scale, Upscale, HTPC, Full HD, HD Ready, Donanımsal sorunlar, anlatımlar, konular ve rehberler... |
| Değerli Misafirimiz: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
AMD
Phenom II X4 925 AM3 2.8GHz 8MB Cache 45nm İşlemci 1TB 32MB SATA2 7200RPM NCQ HARDDISK MSI MSI 785GM-E51 MSI AMD 7850 + SB710 DDR3 1333MHz DVI&HDMI Anakart MSI HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı 2GB Signature Line DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram x 2 |
|
|
|
|
| Duyuru |
| HD Movies | DVDRip Movies | AFR Movies | mHD Movies | Turkish Movies | TV Series | Documentary Movies |
| DivX Yardım | Site Kullanımı | JDownloader Yardım | Türkçe Altyazı | Türkçe Ses Dosyaları | Anime | Torrent | Sinema |
|
|
#2 |
|
Önerilerinizi memnuniyetle değerlendiririm.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Benim için e önemli parça anakart mesela 300 $lık işlemci alınıp 70 $lık anakarta takılmaz anakartın parçaları kalitelimi özellikleri iyimi buna bakarım.
ram miktarı 4 gb ii ki bu 2. kıstasım işlemci 3.önem verdiğim şey en son da ekran kartı hd çok ii DVI&HDMI çıkışı varsa anakartta onboard (dahili ) ekran kartı var bu çıkışlar ekran kartındada varmı? Anakartın parçaları kaliteli ama genişletme yuvaları az 2 ekran kartını bir arada kullanmak isteyebilirsin belki ilerde Ayrıca kaliteli bir güç kaynağın olsun. Genel olarak iyi bilgisayar |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Dostum öncelikle AMD den şaşma bak ben şu sistemi kullanıyorum ve yapamadığım şey yok 1 sene oluyor alalı
CPU-AMD PHENOM X4 QUADCORE GP-9830 2,50Ghz HDD-4 TB ÖZEL KASA 4X1 TB RAM-HyperX 8 GB 1066 MHz DDR2 RAM CL5 TEK MODÜL RAM 2GBX4 ANAKART-Ayrıntıları ve özellikleri iyi oku şuan ben bu anakartı kullanıyorum
Teknik Özelliklerİşlemci
EKRAN KARTI-HIS ATI RADEON HD3870 512MB 256 BİT X-FİRE DESTEKLİ ŞUAN AÇMADIĞIM OYUN YOK SAĞLAM BİR CİHAZ Konu mardukk tarafından (02-08-2010 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Phenom II X4 955 AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
GIGABYTE MA785GMT-UD2H AMD 785G + SB710 DDR3 1666MHz HDMI/VGA Anakart SAPPHIRE HD4830 GDDR3 1GB 256Bit ATI DX10. Ekran Kartı 4 GB (2*2gb) 1333MHz DDR3 CL9 XMS3 Ram Araştırdıkça yeni bilgiler ve daha net bir konfigirasyon çıkıyor. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ama bu arada fiyat da sürekli yükseliyor. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
-işlemci ve anakart güzel
-harddisk olarak WD Caviar Black SATA2 500GB serisi baya hızlıdır.test sonuçlarına bakmanı tavsiye ederim -belleklerde daha düşük gecikme süreli cl7 ram olabilir - kasa ve güç kaynağı hangi model? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kasa ve güç kaynağı amd ile en iyi hangisi çalışır? ve tabi fiyat olarak da makul olanı Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Anakartta Gigabyte ve MSİ , kullandıkları chipsetler aynı. Tercih hangisi olabilir. Özelliklerde aşağı yukarı aynı.
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|